PAKHUSET

Giv dine gæster en oplevelse i maritime omgivelser

Slå portene op til vores fantastiske pakhus på havnen i Svendborg. Nyd udsigten over vandet og bølgernes klukken mod bolværket. Her er massive bjælker, tønder og tovværk med til at give pakhuset en autentisk, maritim atmosfære, der gør stedet til noget helt særligt.

Selvom huset stort set står, som da det blev bygget i 1873, kan vi rigge det til med internet og projektor, scene, lys og lyd. Vi kan have op til 150 gæster. Gennem de sidste 20 år har vi dannet en unik og stemningsfuld ramme om konferencer og workshops, firmafester, kundearrangementer, runde fødselsdage og bryllupsfester.

Mad og drikke

Til arrangementer, hvor I gerne vil servere mad, skal I benytte en restauratør indenfor Svendborg Kommunes område. Det er ikke muligt selv at medbringe mad. Øl og vand skal købes gennem Depot Svendborg.

Øvrige lejebetingelser

Se reglerne for anvendelse af pakhuset, i lejebetingelserne nedenfor

Lejebetingelser

Tag gæsterne med på en sejltur

Med vores fantastiske beliggenhed lige ud til Det sydfynske Øhav er det oplagt at kombinere dagen i pakhuset med en tur på vandet. Vi giver 10% på lejen af pakhuset, hvis I også booker en sejltur.. De flotte, gamle sejlskibe kan lægge til direkte udenfor pakhuset. Snart er I ude på Sundet, hvor I kan nyde den afslappede stemning, der opstår på et skib, når alle får vind i håret.
Ønsker I at bestille en sejltur i forbindelse med jeres arrangement i pakhuset, så skal I blot kontakte os, så klarer vi resten.