Læs mere her

Når I drager på eventyr med skonnerten Aron, er det rejsen der er målet. Vores sejlture byder på enestående oplevelser, hvor vinden i sejlene, bølgernes brusen, og samværet på skibet skaber minder der varer ved.

Denne tur starter i skønne Allinge på Bornholm og ender i Arons hjemhavn Svendborg.

Ved turens start vil vi lade vejudsigten bestemme hvilken af følgende tre ruter vi vælger:

  • Nord om Sjælland, hvor vi for alvor får “strukket benene” på lidt længere sejladser. Der er mulighed for stop i København, Helsingør, Hundested, Samsø, Nyborg eller Lundeborg.

  • Gennem Smålandsfarvandet og Storstrømmen, hvor vi kan besøge steder som Klintholm, Stubbekøbing, Vordingborg, Fejø eller Kragenæs.

  • Syd om Lolland og Falster med muligheden for at opleve magien ved natsejlads. Denne tur giver også mulighed for at udforske området omkring Rugen, eller for at besøge et par af de idylliske små øer i Det Sydfynske Øhav.

Fælles for alle tre ruter er god sejlads, hyggeligt samvær og at du deltager aktivt (efter evne) i alle skibets daglige gøremål.

Denne tur byder på lidt længere sejldage, måske endda en enkelt natsejlads, stadig kombineret med hyggen ved at gå på opdagelse i små hyggelige byer undervejs.

Individuel booking muligt.

Læs mere på ARONS hjemmeside.