Læs mere her

De små øer og Den Store Jolleregatta.

På denne tur tager vi dig med på opdagelse i Det smukke sydfynske øhav og vi deltager i Den Store Jolle regatta med Lille Aron.

Undervejs vil vi lade vinden bestemme hvilke øer og byer vi vil besøge. Mulighederne er mange: Lundeborg med den næsten Caribiske sand strand, Gorms hjemby Troense, Fiskerbyen Bagenkop, Skipperbyen Marstal, Eventyrbyen Ærøskøbing eller en af de idylliske små øer. Skarø med verdenskendt Is, Drejø med det smukke landskab, Lyø med den idylliske by, Strynø med Smakkecenteret eller Avarnakø med alle bakkerne.

Fælles for alle byerne er deres rige kulturhistorie og hyggelige atmosfære. På de små øer kommer du helt ned i gear og får en smag af livets for et par generationer siden.

Lørdag eftermiddag er der mulighed for at deltage i en af årets sjoveste Kapsejladser: Den Store Jolleregatta. “Lille Aron” klarede sig fint i 2022 og fik en 6 plads ud af 12 joller. Regattaen foregår som en stafet, hvor roerne skifter ved hver post. Jollerne er roet og sponsoreret af lokale foreninger, erhvervsliv, politikere og private.

Der er garanteret masser af sjov, skumsprøjt og spænding.

 

Turen starter i Svendborg d. 30. maj 2023 – 4. juni 2023.