Bedstemand Anne Mathilde Friis Larsen er 46 år gammel, Hun er uddannet sømand og journalist

Bedstemand Anne Mathilde

Skipper Jess Pedersen er 54 år gammel og har tjent sin hyre på havet, siden han var 18 år

Jess

Jeg vil bare lige sige 1000 TAK for sidst – det var en super dag, hvor alt bare gik som smurt. TAK for spændende, hyggeligt og super professionelt samarbejde – både forud for vores aftale og mindst ligeså meget på selve dagen. Sjældent har vi oplevet så god og professionel service.!!

Novo Nordisk arrangement i Maritimt Centers Pakhus

Sejlturen fungerede rigtig godt. Besætningen var på alle måder imødekommende, venlige og professionelle, hvilket også bidrog til en god stemning. Det var alt i alt en rigtig god tur, som vi gerne anbefaler andre.”

Firmatur på Faaborg Fjord

Vi er meget glade for at kunne bruge det på Fyn Rundt. Det er helt vildt fedt og dejligt, at det nu er overtaget af Petersen & Sørensen, betoner Christina Kallan, der har en mangeårig baggrund i sejlskibsmiljøet.

Gæst på Palnatoke

“AVENTURA sejler på Lillebælt, hvor der er god chance for at se marsvin boltre sig i det strømfyldte farvand. Undervejs fortæller skipper om deres levevis og om dengang, marsvinene blev jagtet i stor stil i farvandet syd for Middelfart.”

Gæst på Aventura

“En herlig oplevelse med flot vejr og meget venlig besætning. Skibet er smukt og let at komme rundt på. Der faldt virkelig ro over folk, da vi først kom ud af havnen, og motoren stoppede. Alt i alt en meget fin tur – tak for det.”

Firmatur ombord på Fionia i sommeren 2016